fbpx

Ons doel is eenvoudig; wij willen uw bedrijf helpen het grootst mogelijke succes te behalen door waardevolle diensten aan te bieden tegen een redelijke prijs. En wij zijn van mening dat alle kleine en grote bedrijven toegang moeten hebben tot een dienst die hun online goed vindbaar maakt.

We zijn pas blij wanneer onze klanten dat ook zijn … Eigenlijk is dit vrij eenvoudig te bereiken. Elke keer als wij onze klanten helpen met hun vindbaarheid, worden zij hier gelukkig van! En wij dus ook!

Websiteboost
Front office

Onze Office

Jeffrey komt graag bij u langs als u moeite heeft met het op de kaart zetten van uw bedrijf. 

Hij legt u graag onze diensten en producten tot in detail uit, zodat u een op maat gemaakt advies krijgt op het gebied van marketing en reclame.

Jeffrey Schoo

De eigenaar van het bedrijf.

Na verschillende leidinggevende functies te hebben gehad in fabrieken en distributiecentra, de sales ingedoken op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als hobby en vrijetijdsbesteding altijd al bezig geweest met computers, media en design. ”Een creatieve duizendpoot met een fotografisch geheugen”, is een term die bij deze jonge vent wel van toepassing is. 

Veelgemaakte uitspraak: 

”In eenvoud schuilt schoonheid”.

Jeffrey Websiteboost

Onze Office

Hans en Iwan staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld uw campagne of andere zaken die u met ons eerder al besproken heeft.

Ook zij leggen u graag onze diensten en producten tot in detail uit, zodat u een op maat gemaakt advies krijgt op het gebied van “Marketing en Reclame”.

back office
Hans Websiteboost

Hans Retra

Marketeer in hart en nieren, Nima A & B afgerond. Onze specialist als het gaat om Google! Of het nu Adwords, Analytics of een andere dienst is die te maken heeft met de grootste zoekmachine ter wereld, vandaag de dag. Als iemand je advies kan geven op het gebied van marketing, reclame en communicatie, dan is het ”Onze Hans” wel. 

Veelgemaakte uitspraak: 

”Kennis is macht”.

Iwan Vos

Gedreven, vastberaden en erg enthousiast. Dat zijn wel de woorden die van toepassing zijn op deze jonge marketeer in opleiding. 

Iwan is september 2018 bij ons begonnen als 2de jaars stageloper en heeft inmiddels door hard werken zijn plekje binnen het team veroverd! 

Veelgemaakte uitspraak: Dit is mijn uitspraak, en daar zou je het mee moeten doen. 

ons team iwan

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen

Neem dan snel contact op

contact