Social media campagnes

Voor meer informatie neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Pile of 3D Popular Social Media Logos

Wat is een campagne?

Wat houdt Social Media Campagnes nou eigenlijk in?
Wat wij voor u doen is het maken van een campagne op Social media en ervoor zorgen dat u ook aandacht krijgt op Social Media. Dit kan op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter. 

Kies je platform!

U kunt zelf kiezen waar u op wilt adverteren en wij zorgen ervoor dat uw reclame op een doelgerichte manier bij de juiste mensen komt. Wij kunnen namelijk reclame maken op zo’n manier dat we alleen de personen weten te bereiken waar u intresse in heeft. Voor meer informatie hiervoor kunt u ons bereiken. Of neem een kijkje op onze Facebook zodat u ziet hoe wij adverteren!

Als u een bepaalde doelgroep wilt halen dan kunt u daar meerdere dingen voor doen. Een van die dingen is doelgerichte reclame, wij kunnen ervoor zorgen dat mensen met bepaalde interesses of eigenschappen uw reclame kunnen zien.

Als het moet kunnen wij dit zelfs in een bepaalde regio doen bijvoorbeeld de regio van Amsterdam. Wij kunnen ook eventueel vergelijken met welke regio beter presteert want soms kan het zijn dat een kleiner gebied beter werkt dan heel Nederland. Dit is een van de meerdere dingen waar wij gespecialiseerd in zijn en dus voor u kunnen doen.

Klik op deze knop om onze Social Media tarieven te zien!

Doe nu de WebsiteCheck