Recruitment

Hier ziet u wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom is online vindbaarheid belangrijk bij recruitment?

Een bedrijf moet vindbaar zijn. Zonder vindbaarheid heeft u ook niks aan het rekruten van mensen aangezien ze uw website of bedrijf dan niet eens kunnen vinden.

Wij van Websiteboost willen u daarmee helpen. Wij willen uw Website en vacatures vindbaar maken voor de buitenwereld. Dit kan op verschillende manieren.

We kunnen u website optimaliseren zodat u meer verkeer krijgt op uw website en dus ook meer interesse creëert zolang je dan ook goed en duidelijk laat zien dat je personeel nodig bent kan dat zeer goed uitpakken. Maar stel je voor dat je een specifieke doelgroep hebt die u wilt raden dan zijn er ook nog andere manieren.

Facebook is een van die manieren, je kan proberen om meer verkeer te krijgen op uw Facebookaccount en dus dingen melden. De mensen die uw pagina volgen zijn sowieso al geïnteresseerd in uw bedrijf en of producten.

Wat houdt recruitment in?

Recruitment houdt in dat je mensen gaat werven voor jouw bedrijf.

Recruitment zorgt ervoor dat je personeel krijgt voor een eventuele baan in uw bedrijf. Maar er zit verschil in personeel.

Wilt u een persoon die goed is of wilt u een persoon die er echt goed in is, hier zit al verschil in. Er zijn veel mensen geschikt voor de baan maar toch moet je de beste eruit zien te halen. Wij willen u daarmee helpen.

Wij willen ervoor zorgen dat van het personeel dat er komt u de beste match kiest. Wij willen dus meer mensen naar uw website krijgen zodat er meer verkeer komt en uiteindelijk dus ook meer interesse komt voor het bedrijf. Zo krijgt u hopelijk dus ook meer aanmeldingen voor bepaalde banen binnen het bedrijf.

Onze werkwijze

De eerste paar stappen die wij gaan zetten zijn simpel. Wat voor personeel wilt u in uw bedrijf en wat zijn eigenschappen die het bepaalde persoon nodig is.

Daarna gaan we kijken wat voor marketing beter is. Is een website handiger of toch Facebook. Hier gaan we dus ook naar kijken.

Als u al een beetje een idee heeft van hoe u het zou willen kunnen wij dat altijd uitwerken maar we zijn zelf ook creatief genoeg te maken zonder dat wij informatie hebben van u.

Wij willen ervoor zorgen dat u het ideale personeelslid krijgt, een persoon die goed kan werken en goed in de groep ligt bijvoorbeeld. Dat is ons doel en als dat doel bereikt is dan zijn we pas blij.

Een over ons pagina is na de homepagina de meest bezochte pagina van een website.

Mensen willen weten met wat voor persoon ze te maken hebben of met welk team ze te maken hebben. Mensen vinden duidelijkheid belangrijk en dat moet je als bedrijf ook uitstralen.

Samenwerking met grote vacture sites

Wij werken samen met Indeed. Hun zijn een vacature site die u helpt met banen vinden. In samenwerking met hun zorgen wij ervoor dat bedrijven aantrekkelijk worden voor mensen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw bedrijf de perfecte match krijgt met een van de sollicitanten en dus een goede toevoeging tot uw bedrijf!

Wij kunnen dus u helpen met het hoger komen in Indeed. Dat kunnen wij doen via Google Ads of via een website. Wij helpen u dus om de perfecte match te krijgen dat kan zijn persoon bij baan of als bedrijf het beste personeel. Op deze manier kunnen wij u dus helpen.

Doe nu de WebsiteCheck