fbpx

Bedrijfsfilm of Promotiefilms

De ultieme bedrijfsfilm

Bent u op zoek naar een professioneel video productiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten ? Dat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst!

De receptuur voor een succesvolle bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken, schieten midden in de roos! Ze weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in uw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

bedrijfsfilm
Film

Professionaliteit

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. Wij hebben al veel unieke bedrijfsfilms gemaakt voor mkb en grotere bedrijven

Bedrijfsfilm: begeleiding van a tot z

Bedrijven die ons inschakelen om de ultieme bedrijfsfilm te laten maken, weten dus dat ze totaal ontzorgt worden. Dit start al bij de intake waarin wij ons volledig verdiepen in uw bedrijf, creatief meedenken, het script opstellen en testen, en de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering totaal ontzorgen. Uw ultieme bedrijfsfilm!

Film
bedrijfsfilm maken

Ervaring

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede en lange ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. 

Allround bedrijfsfilm mogelijkheden

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo, een instructiefilm, 3D-film of animatiefilm, bedrijfsfilms maken is ons specialisme !

schieten bedrijfsfilm
workshop film maken

Ook de ultieme bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak waarin wij meedenken en laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Korte impressie van wat wij maken

Reclame Portfolio