Multimedia

Een huisstijl is de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijfHet moet een blikvanger zijn die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Daarnaast is het van belang dat deze van goede kwaliteit is, zodat hij voor al uw doeleinden ingezet kan worden. 

Hoe vaak komt het wel niet voor dat u een visitekaartje krijgt? Of dat iemand naar uw kaartje vraagt. Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming.

Het ontwerpen van briefpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en/of visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Ook hier geldt: goed briefpapier is goede reclame.

Een envelop is vaak het eerste wat uw (potentiële) klant onder ogen krijgt. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. DOEN! zorgt voor een goed ontwerp van uw enveloppen, in het oog springend en passend bij de uitstraling van uw bedrijf.

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.

Een folder en/of brochure verspreiden is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trekt u direct de aandacht van uw doelgroep.

Heeft u speciale wensen of wilt u een écht uniek ontwerp voor uw kaartje? Wilt u bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Heeft u iets te vieren? Gaat u trouwen of organiseert u een feest? Of is er een baby op komst? Een mooie kaart maakt het echt onvergetelijk!

Wij zeggen DOEN!
Websiteboost gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo zijn er al een aantal speciale opdrachten geweest, zoals ontwerpen van betaalmunten, entreetickets, cadeaubonnen, infographics, magazine en meer.

Dus heeft u speciale wensen die u niet op de website bent tegengekomen? Neem dan contact met ons op hieronder!

De ultieme bedrijfsfilm

Bent u op zoek naar een professioneel video productiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten ? Dat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst!

De receptuur voor een succesvolle bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken, schieten midden in de roos! Ze weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in uw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

video camera recording and headphone

Professionaliteit

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. Wij hebben al veel unieke bedrijfsfilms gemaakt voor mkb en grotere bedrijven

Bedrijfsfilm: begeleiding van a tot z

Bedrijven die ons inschakelen om de ultieme bedrijfsfilm te laten maken, weten dus dat ze totaal ontzorgt worden. Dit start al bij de intake waarin wij ons volledig verdiepen in uw bedrijf, creatief meedenken, het script opstellen en testen, en de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering totaal ontzorgen. Uw ultieme bedrijfsfilm!

film camera op set
video bewerkingsprogramma

Ervaring

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede en lange ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. 

Allround bedrijfsfilm mogelijkheden

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo, een instructiefilm, 3D-film of animatiefilm, bedrijfsfilms maken is ons specialisme !

party camera
Camera op statief

Ook de ultieme bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak waarin wij meedenken en laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Korte impressie van wat wij maken

Reclame Portfolio

Doe nu de WebsiteCheck