Google Ad's

Hoe werkt Google Ad's

Hoe werkt het adverteren met Google Ads?
Met een Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt. En je betaal slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt. Met onze pakketten word u hiervoor ontlast en beheren we uw kliktegoed. Onze specialisten zorgen voor optimaal rendement voor iedere portemonnee. Maandelijks kunt u een verzoek doen tot het ontvangen van uw Ads dossier. Hiermee kunt U kijken wat er is gebeurd met uw advertentietegoed. Wij van WebsiteBoost zijn hier helder en transparant in

We hebben jarenlange ervaring met het beheren, opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes voor verschillende bedrijven.

Hierdoor kunnen we betere campagnes opzetten dan veel van onze klanten zelf zouden kunnen. Door de Ads campagne uit te besteden bespaard u geld, halen we hogere conversies en meer orders en leads uit uw website. Daarnaast krijgt elke klant elke maand van ons een uitgebreide en duidelijke rapportage van de behaalde resultaten.

Onderzoek & Analyse, inrichten & opzetten, Monitoren & optimalisatie. Wij bezorgen u topposities in google

Laat WebsiteBoost uw Adwords campagne beheren en bespaar honderden euro’s op jaarbasis

Voor meer informatie neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!