De diensten van Websiteboost

Vraag een offerte aan

Website APK

Wat een Website belangrijk maakt is het feit dat het eigenlijk een online uithangbord is. Maar u kunt zelf kiezen hoe u dat bord wilt inrichten. Is dat met allemaal feitjes over uw bedrijf of is dat met een webwinkel zodat mensen ook online bij u kunnen shoppen.

Dienstverlening

Wilt u dat online marketing bijdraagt aan de doelstellingen van uw onderneming? 
Dan moet u uw potentiële klanten wel iets te melden hebben. Onze marketeers helpen u graag en zorgen dat uw boodschap de juiste mensen bereikt.  

Landingpagina's

Een landingspagina is een mini website over een specifiek onderwerp waarop iemand terecht komt (landt) na het uitvoeren van een zoekopdracht in Google. Een landingspagina bestaat uit een enkele webpagina op een eigen domein.

Google Ad's

Hoe werkt het adverteren met Google Ads?
Met een Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt. En je betaal slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt. Met onze pakketten word u hiervoor ontlast en beheren we uw kliktegoed. 

Social Media

Wat houdt Social Media Campagnes nou eigenlijk in?
Wat wij voor u doen is het maken van een campagne op Social media en ervoor zorgen dat u ook aandacht krijgt op Social Media. Dit kan op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter. 

SSL

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag wordt geplaatst tussen een server en een internet browser, waardoor de gegevens worden beveiligd. 

Recruitment

Ja dat leest u goed! Websiteboost is sinds een tijdje aangesloten bij Indeed.com!
Waarom zou een marketingsbedrijf zich aansluiten bij een recruitment site horen wij u al denken, hieronder een kleine uitleg over E-Recruitment.

Drukwerk

Van ontwerp tot drukwerk, van de tekentafel tot aan eindproduct. Wilt u iets echt, echt speciaals doen? Wij gaan geen uitdaging in de weg, Neem snel contact met ons op!

Promotiefilm

Bent u op zoek naar een professioneel video productiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten ? Dat de kracht van uw bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laat terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst!

Doe nu de WebsiteCheck