Websiteboost heeft wat te vieren….!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Websiteboost bestaat deze week 1 Jaar! Op 5 Maart 2018 openden wij onze deuren op onze prachtige locatie aan de Vledderlanden 1 in Vledder. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Wat lijkt jullie een leuk idee om te doen voor ons 1 jarig bestaan? een leuke stunt?

Het begon…

Vorig jaar rond deze tijd kwam het allemaal in beweging, er kwam een frisse wind door Vledder. Een idee omgezet tot werkelijkheid, een concept wat het proberen waard was en het is gebleken dat het werkt!

Dealerbedrijven en Partners.

Afgelopen jaar zijn wij bij verschillende bedrijven de samenwerking aangegaan bij ons in de branche. Denk aan de samenwerking met bijvoorbeeld Indeed.com voor een zo goed mogelijk geoptimaliseerde vacature. In de loop van ons eerste jaar hebben we ook onze eerste samenwerkingen gestart met enkele dealers voor de dienstverlening van Websiteboost.

Het behalen van doelen.

Vandaag de dag helpen wij tientallen bedrijven en ondernemers om hun marketing doelen te behalen. Met een gemiddeld conversie ratio van 2,23 % is dat zeker noemenswaardig te noemen voor zo’n relatief klein bedrijf als ons.

Wat brengt 2019?

2019 beloofd veel voor de klanten van Websiteboost! Een nog breder pakket van diensten. Meer personeel om u te helpen bij het realiseren van uw marketing doeleinden. Een verbeterd klanten volg systeem waardoor de klant meer overzicht krijgt over wat wij op hun website doen (Klanten konden al 24/7 meekijken maar verloren soms het overzicht). Een nieuwe huisstijl, een verbeterde website, een nieuw logo en meer grote acties en evenementen!

Op naar de volgende jaren! Wij hopen u in ieder geval nog lang te mogen helpen met uw on- en offline marketingdoeleinden. Wij zijn tenslotte uw marketing specialist! Ben u nou nog geen klant bij ons maar ben u wel interesseert in wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust rond op onze website. Liever direct contact of een afspraak met 1 van onze medewerkers? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek!

Wil je deze blog delen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Jeffrey Schoo

Jeffrey Schoo

Volg ons!

Laatste commercial

Wil je weten wanneer er een nieuwe post van websiteboost online staat?

Doe nu de WebsiteCheck