De vrijdag bij Websiteboost.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Zoals beloofd, deze vrijdag weer een dag verslag over een dag bij Websiteboost.

De gebruikelijke vrijdag bij Websiteboost.

08:00 – 09:00 – Zoals elke dag beginnen wij vandaag ook weer met een kop koffie. Bespreken wat er deze dag allemaal moet gebeuren en controleren wij de orders die gedaan zijn de avond ervoor.  Gister was de laatste stage dag van “onze” Iwan. Maar zoals jullie misschien al weten start Iwan bij ons als part time marketeer. Wij zijn erg blij dat Iwan deel uit blijft maken van ons team.

09:00 – 10:00 – Zoals gebruikelijk checken wij onze mail of er extra aandachtspuntjes nodig zijn. Dit kan een aanpassing zijn voor de website van een klant of de vindbaarheid optimaliseren. Kortom er is altijd genoeg te doen!

10:00 – Tijdens de koffiepauze controleren wij altijd of iemand ergens tegenaan gelopen is.

Na de koffiepauze gaan we weer aan de slag met de gebruikelijke werkzaamheden: controleren, bouwen van website/webshops, Google (ADS) analyseren. Het gebruikelijke

13:30 – Lunchpauze (vrijdag snack dag)!

14:00 – Na de lunch gaan we weer verder met onze werkzaamheden. Op dit moment zijn we bezig met een nieuw project bij ons in de regio, hierover binnenkort meer. Verder zijn we natuurlijk bezig met de gebruikelijke werkzaamheden. Jeffrey was deze middag bezig met een handleiding over het instellen van bedrijfspartners binnen Facebook. Deze is binnenkort ook te bekijken op onze FAQ-pagina.

15:00 – De laatste pauze voor het einde van de dag. Hier bespreken we meestal wat er nog afgemaakt moet worden voor we het weekend ingaan.

15:15 – De laatste uurtjes voor het weekend. We ronden de dingen af die we in de pauze besproken hebben. Daarna begint weer de week controle. Ervoor zorgen dat al ons aangeleverde werk kwalitatief zo sterk mogelijk is.

16:30 – Het laatste halfuur van de week. Hier wordt besproken wat er afgelopen week gedaan is en hoe dat uitgevoerd is. Zijn er nog verbeterpunten? Tevens wordt hier al de opzet gemaakt voor volgende week. Wat staat er op de planning?

17:00 Einde van de dag, weekend

Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek!

Wil je deze blog delen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Jeffrey Schoo

Jeffrey Schoo

Volg ons!

Laatste commercial

Wil je weten wanneer er een nieuwe post van websiteboost online staat?

Doe nu de WebsiteCheck