De dag van Websiteboost in vogelvlucht.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Boks aan het eind van de dag

Na veel vragen van mensen zoals; wat doen jullie nu zoal door de weeks aan projecten en denkwerk? Wat doen jullie tijdens de pauzes en nemen jullie ook wel pauze? Wij schetsen je vandaag een reguliere ‘’einde van de maand’’ maandag voor.

Week 4. De week van afronding en nieuwe ideeën.

Maandag:
08:00 – 8:30 – Maandag begint zoals elke dag met een bak koffie, het weekend even bespreken met z’n allen, het gebruikelijke liedje om het zo maar te zeggen. Teambespreking over lopende campagnes, de planning en het planbord invullen en bespreken. Wie pakt wat op, wie zorgt voor… enzovoort. Na dit alles grondig besproken te hebben en ondertussen de weekevaluatie van vorige week ook doorgesproken te hebben gaan we met z’n allen aan het werk. Typerend voor de maandag ochtend bij ons is het dat het vaak heel stil is en iedereen zich volledig concentreert op zijn werk.

10:00 – drinken we met z’n allen een bakje koffie en discussiëren we vaak over waar we deze ochtend tegen aan gelopen zijn.

10:15 – gaan we weer aan de slag met de dagelijkse bezigheden. Zoals het controleren van websites/webshops, offertes verwerken, het bouwen van websites/webshops en het verwerken van opdrachten.

13:30 – Lunchpauze.

14:00 – In de middag wordt het ons werk altijd een beetje leuker! Zodra we allemaal weer zitten na de lunch, voldaan en wel gaan we dan weer vol frisse moed aan de slag. Werkzaamheden die nu veel voorkomen zijn: Het bedenken en uitwerken van nieuwe campagnes, het bedenken en uitwerken van nieuwe marketingplannen, bestaande campagnes en marketingplannen bijschaven, het bedenken en maken van grafische afbeeldingen en films die nodig zijn om het voorgenoemde te kunnen realiseren.

15:00 – Een korte koffiepauze voor t laatste deel van de dag. Tijdens deze pauze worden vaak nog dingen besproken die tussen 14:00 en 15:00 zijn gedaan.

15:15 – Na de koffie van 15:00 ronden we de dingen af waar we mee bezig zijn geweest die dag. Ondertussen kijken we of we nog opdrachten moeten afronden en of iemand daar hulp bij nodig heeft. Zodra alles afgerond is en iedereen klaar is (dit zal ongeveer rond 16:00-16:15 zijn) gaan we beginnen met het controleren van ons werk. Dit is een cruciaal moment van de dag, we willen natuurlijk wel alles zo goed en kwalitatief sterk mogelijk afleveren/online zetten. Dit is één van de momenten dat ons 4 ogen protocol nageleefd wordt. We kijken elkaars werk tekstueel en grafisch na en verbeteren waar nodig zodat alles netjes naar de klant kan voor eindcontrole.

16:50 – Nog even snel een evaluatie hoe de dag verlopen is.

17:00 – Einde werkdag.

Tot volgende week!

Wil je deze blog delen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Jeffrey Schoo

Jeffrey Schoo

Volg ons!

Laatste commercial

Wil je weten wanneer er een nieuwe post van websiteboost online staat?

Doe nu de WebsiteCheck