Verslag Circuit dag Against Cancer 2018

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hun race tegen kanker

Helaas zijn er heel veel kinderen die een dagelijkse strijd leveren tegen deze vreselijke ziekte. Wat is er dan mooier dan deze kinderen de dag van hun leven te geven?
Op 18 juli 2018 hebben ruim 400 vrijwilligers hun steentje bijgedragen om al deze zieke kinderen en hun ouders de dag van hun leven te bezorgen.

Wat is er mooier dan een glimlach van een kind ………….?

Racen in een Ferrari, Porsche, Golf R400, Donkervoort, noem het maar op: ze waren er allemaal. Maar ook meerijden met de politie (natuurlijk met sirene en zwaailicht), brandweer of vliegen in een helikopter zorgden voor de allermooiste momenten.

Ter nagedachtenis van alle overleden kinderen in het afgelopen jaar werden honderden ballonnen richting de hemel losgelaten. Ook zo’n prachtig moment.

Websiteboost (deze dag vertegenwoordigd door Eigenaar Jeffrey Schoo en Salesmanager Rob Lamboo) is enorm dankbaar dat zij ook dit jaar weer aan dit spektakel hebben bijgedragen.
De opbrengst van deze dag voor de Stichting Against Cancer bedraagt maar liefst 70.000,- euro, hiermee kan Against Cancer enorm veel gezinnen weer een mooie vakantie bezorgen.

Facebook

Op Facebook wat Jeffrey aardig actief met een livestream van beide runs afgelopen woensdag, deze zijn te zien onderaan dit bericht.

Jeffrey schreef afgelopen donderdag ook het volgende nog op Facebook.

”Circuit dag 2018 Against Cancer in Assen.

Ten eerste… Hele grote buiging voor de organisatie en in het speciaal Patrick Boxem en Fokko Keuning voor de snelle service.

Heel veel kinderen blij kunnen maken gisteren. Elk jaar is het weer prachtig om te zien hoe ze wat bang en beteuterd instappen om vervolgens met een grote grote glimlach weer uit te stappen!

Lekker kunnen rijden gister eigenlijk. De golf was in de eerste Run een beetje aan het glijden, waardoor ik weinig bochten snelheid kon behouden, wat weer resulteerde in meer remmen en al snel last kreeg van fading. De run gelukkig grotendeels kunnen uitrijden.

2de run ging stukken beter! Bandenspanning iets laten zakken waardoor de grip weer helemaal terug was. Genieten! Het blijft leuk om de golf zo z’n spierballen te laten tonen tussen de ”dikke auto’s” met mijn kleine Hercules.

Ook noemenswaardig was de ceremonie met de ballonnen, wat voor ons ook een emotioneel moment was.

Al met al een ongelofelijk mooie dag, genoten van de kinderen, genoten van het rijden en van het weer. Wat wil je nog meer?

Tot volgend jaar!

Jeffrey Schoo”

 

Websiteboost Racing

Websiteboost zal volgend jaar verschijnen met een compleet Websiteboost Racing team!

Dank aan de geweldige organisatie en heel graag tot volgend jaar!

Filmpje 1

Filmpje 2

Neem contact met ons op voor een gratis advies gesprek!

Wil je deze blog delen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Jeffrey Schoo

Jeffrey Schoo

Volg ons!

Laatste commercial

Wil je weten wanneer er een nieuwe post van websiteboost online staat?

Doe nu de WebsiteCheck